Hirdetmények

Dr. Horváth Ákos - 2021-02-01

Kedves Betegek!
A héten megkezdődnek a Covid elleni oltások a rendelőben. A NEAK által biztosított lista alapján oltunk, ettől eltérnünk nem lehet. A listán szereplő betegeket telefonon fogjuk értesíteni.
Dr. Horváth Ákos

Dr. Horváth Ákos - 2021-03-05

Kedves Betegek,
a járványügyi védekezés új szakaszába lépett, megkezdődtek a tömeges oltások. Rendelőnket oltópontnak nyilvánították, heti 100-120 oltást kell megszerveznünk, ez heti 200-300 telefonhívás lebonyolításával jár. Emiatt sajnos gyakran elő fog fordulni, hogy a rendelőt telefonon nem tudják elérni. Emiatt megértésüket kérem.
Dr. Horváth Ákos

Dr. Horváth Ákos - 2021-02-10

Kedves Betegek,
a covid oltások szervezése, beadása nagyon sok adminisztrációs teherrel jár, megnövekedett telefon- és e-mail forgalommal. Emiatt mostanában nehezebb minket telefonon elérni, ezért türelmüket kérem. Amennyiben lehet, e-mail-ben jelentkezzenek. Próbálok minden e-mail-re válaszolni, de a sok megkeresés miatt a válaszidő több nap is lehet. Megértésüket köszönöm.
Dr. Horváth Ákos

Dr. Horváth Ákos - 2021-02-01

Kedves Betegek,
a 2021-02-01-én induló héten a 83 évnél idősebb betegeink oltására kerül sor, akik regisztráltak a vakcinainfo.gov.hu-n vagy postai úton.
Dr. Horváth Ákos

Korábbi hirdetmények

Ebbek a kategóriában nincs egy hirdetmény sem.